Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
Jul 31 2010, 01:59 PM
Raksts
|
|
![]() Rakstnieks ![]() Grupa: Servera admins Raksti: 185 Pievienojās: 3-May 10 Atrašanās: Brīnumzeme :) Biedra Nr.: 16 |
Labrīt sestdienas rītā.! ![]() Nerakstīšu gari, jo zinu , ka Jums nepatīk lasīt.. ![]() Tātad lieta ir sekojoša, šodien no rīta nācu mājās un sapratu to , ka man telefonā nav jaunu dziesmu, visas jau ir atklausītas.. Tā kā man tika pārinstelēts pc , datorā man ari nav dziesmu. ![]() Tātad iesakiet man jebkādas dziesmas no jebkāda mūzikas stila.. par labākajām dziesmām dabūsiet 2 ipts. ![]() Būtu labi , ja Jūs man varētu arī pārsūtīt , kādu dziesmu.. par to dabūsiet plusā vēl 2 ipTs. ![]() Ar cieņu Alise.
P.s. Lūdzu , nerakstīt lieki , piemēram "sameklē youtube!" vai kaut kur citur. -------------------- ![]() Alkohols - mirkļa vājums, Tomēr tik piedauzīgi vilinošs... Tomēr vēl dzīva? :O |
|
|
|
Jul 31 2010, 02:00 PM
Raksts
|
|
![]() Esmu nepārspējams ![]() Grupa: Ban Team Raksti: 831 Pievienojās: 3-May 10 Atrašanās: KauguRi* Biedra Nr.: 25 |
Atskiriba kadas tu klausies !
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 02:29 PM
Raksts
|
|
![]() Esmu nepārspējams ![]() Grupa: Servera admins Raksti: 411 Pievienojās: 3-May 10 Atrašanās: hood. Biedra Nr.: 6 |
skype mē (:
-------------------- |
|
|
|
Jul 31 2010, 02:48 PM
Raksts
|
|
![]() Rakstnieks ![]() Grupa: Members Raksti: 150 Pievienojās: 4-May 10 Atrašanās: Rēzeknes raj. Biedra Nr.: 55 |
aizsūtīt jau var daudz ko bet nav ne jausmas ko tu klausies
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 03:44 PM
Raksts
|
|
![]() Būt sportiskam un veselīgam ir stilīgi! ;) ![]() Grupa: Moderātors Raksti: 470 Pievienojās: 3-May 10 Biedra Nr.: 13 |
http://www.youtube.com/watch?v=psn1KkerXC4...eos=-qXGXReNOFs
http://www.youtube.com/watch?v=6meA19P5CpU...eos=Q2ZeGjvqfQo http://www.youtube.com/watch?v=tfh8ElXZOw4...eos=JUtT7CF_CuY Caur http://www.video2mp3.net/ var nolādēt jebkuru YT video -------------------- |
|
|
|
Jul 31 2010, 05:26 PM
Raksts
|
|
![]() Veterāns ![]() Grupa: Servera admins Raksti: 390 Pievienojās: 5-May 10 Atrašanās: blakus Biedra Nr.: 59 |
panem kkadu SOAD vai Merlin gabalu, viniem ir dazi labi galbai !
-------------------- |
|
|
|
Jul 31 2010, 06:29 PM
Raksts
|
|
![]() Spamerīts ![]() Grupa: Members Raksti: 248 Pievienojās: 3-July 10 Atrašanās: rēzekne Biedra Nr.: 371 |
panem kkadu SOAD vai Merlin gabalu, viniem ir dazi labi galbai ! drīzāk tie ir debīli gabali!! Labākais klasika: NIRVANA un AC/DC no repa 2Pac pareizāk no gangsta repa p.s.ja klausies popu neko nevaru ieteikt... p.s.2# ar debīliķi neiešu strīdēties -------------------- |
|
|
|
Jul 31 2010, 06:51 PM
Raksts
|
|
![]() Veterāns ![]() Grupa: Servera admins Raksti: 390 Pievienojās: 5-May 10 Atrašanās: blakus Biedra Nr.: 59 |
drīzāk tie ir debīli gabali!! Labākais klasika: NIRVANA un AC/DC no repa 2Pac pareizāk no gangsta repa p.s.ja klausies popu neko nevaru ieteikt... tava nirvana un ta otra snaga ir debila muzika ! 2pac vienigas klausams -------------------- |
|
|
|
Aug 1 2010, 11:17 AM
Raksts
|
|
![]() Rakstnieks ![]() Grupa: Servera admins Raksti: 185 Pievienojās: 3-May 10 Atrašanās: Brīnumzeme :) Biedra Nr.: 16 |
tava nirvana un ta otra snaga ir debila muzika ! 2pac vienigas klausams Nirvana ir mana miļākā grupa un es nemaz neteikšu to ka viņa ir debīla.. or vēl kaut kāda tur.. skaidri redzams, ka tu neesi nemaz ieklausījies Nirvana.. bet katram jau ir sava mūzikas gaume. P.s. Īpašs paldies Svenc un bmw par atsūtītajām dziesmām .. un protams arī pārējiem , kas vismaz pacentās. -------------------- ![]() Alkohols - mirkļa vājums, Tomēr tik piedauzīgi vilinošs... Tomēr vēl dzīva? :O |
|
|
|
Aug 1 2010, 11:35 AM
Raksts
|
|
![]() Spamerīts ![]() Grupa: Servera admins Raksti: 280 Pievienojās: 6-July 10 Atrašanās: Rīga Biedra Nr.: 389 |
1. Mario - Let Me Love You
2. Ne-Yo - Beautiful Monster 3. Usher - OMG 4. USHER - Somebody To Love ( Bez Justina Biebera 5. Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie 6. Eminem - Not Afraid 7. Mayday Parade - Kids In Love 8. B.o.B - Nothin' On You ft. Bruno Mars Tas pagaidām viss |
|
|
|
![]() ![]() |
| 'Lo-Fi' versija | Pašlaik ir: 4th September 2010 - 10:30 PM || Skin by GREEN & d-wade |